Radio Crisami

Subtitle

Un sucevean a murit In Italia dupa ce ar fi fost batut si abandonat pe strada

Posted by Administrator on February 27, 2018 at 2:10 AM

La mijlocul săptămânii trecute, Petru Pinticanu, de 28 de ani, originar din județul Suceava, cunoscut de apropiați sub numele de Pietro, a fost găsit inconștient pe o stradă din orașul italian Caserta. El era întins pe asfalt, având leziuni la cap și la mâini.

Tânărul a fost preluat de urgență de o ambulanță și dus la spitalul din Maddaloni, de unde a fost transferat la Spitalul Cardarelli din Napoli. După cinci zile în care medicii s-au chinuit să-l salveze, cadrele medi­cale au fost nevoite să constate decesul suceveanului.

„O adevărată dramă a lovit comunitatea din provincia Botteghino. Pietro, așa cum era cunoscut de apro­piați, era un băiat bun. Rudele sale locuiesc tot în Italia. Acesta a murit după cinci zile de agonie”, au arătat jurnaliștii de la www.edizionecaserta.it.

Polițiștii italieni au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce au dus la decesul lui Petru Pinticanu. Con­form jurnaliștilor italieni, se pare că tânărul originar din județul Su­ceava ar fi fost victima unei agresiuni.

Petru Pinticanu locuia împreună cu familia sa de circa zece ani de zile în Italia. El lucra la un centru de colectare a hainelor din Caserta, un­de se ocupa cu reciclatul produselor de îmbrăcăminte și încălțăminte. Aces­ta era apreciat la locul de mun­că și nu a avut probleme cu legea în Italia.

Familia acestuia a luat decizia de a dona organele tânărului, în spe­ran­ța ca alte persoane aflate în suferință să mai aibă o șansă la viață.Categories: Stiri

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments