Radio Crisami

Subtitle

25 de posturi scoase la concurs de Spitalul Municipal Radauti

Posted by Administrator on January 12, 2017 at 5:00 AM


Spitalul Municipal ”Sfinții Doctori fără de arginți Cosma și Damian” din Rădăuți scoate la concurs, în această perioadă, un număr de 25 de posturi.

 

Se caută asistenți medicali pentru diferite specializări, îngrijitoare, spălătoreasă, infirmiere, cu sau fără vechime, și un registrator medical debutant.

 

Concursurile se vor desfășura în mai multe etape (o probă scrisă prin formular tip grilă și interviu), începând cu data de 6 februarie.

 

Ultima zi de depunere a dosarelor este 3 februarie 2017, ora 13.00.

 

În vederea participării la concurs, candidații vor depune la biroul RUNOS din cadrul spitalului rădăuțean un dosar care trebuie să cuprindă o serie de acte necesare: formularul de înscriere, copie a actului de identitate, copiile actelor de studii și a celor care atestă alte specializări, copie a carnetului de muncă sau a unui act care atestă vechimea în muncă, este necesar și cazieul judiciar dar și o adeverință medicală.

 

De la dosar nu trebuie să lipsească un curriculum vitae și copia fișelor de evaluare a performanțelor profesionale individuale sau, după caz, o recomandare de la ultimul loc de muncă.

 

Taxa de concurs este de 35 de lei, iar formularul de înscriere se ridică de la serviciul RUNOS.Categories: Stiri

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments