Radio Crisami

Subtitle

Caz socant la centrul de plasament din Solca

Posted by Administrator on May 13, 2016 at 7:35 AM

 

Centrul de plasament Mihail și Gavril din Solca reușește să intre din nou sub lumina reflectoarelor. Ca și acum câțiva ani o face printr-un caz șocant, în care o fată de la centru a ajuns să fie abuzată sexual.
 

Conform SuceavaNews, pe 7 mai 2016, doi tineri de 16 și 17 ani au convins o minoră de 15 ani din cadrul Centrului de plasament din Solca să întrețină relații sexuale cu un bătrân în vârstă de 83 de ani. Cei patru au consumat băuturi alcoolice împreună. Ulterior, minorii și bătrânul au profitat de aceasta. Fata a fost găsită pe 9 mai într-o stare avansată de ebrietate la domiciliul bătrânului și a fost internată la Spitalul din Rădăuți.

 

Bătrânul, Alexandru Mireuță, fost primar în Solca în anii de după revoluție, a fost arestat preventiv și va fi prezentat în fața Judecătoriei în vederea luării unor măsuri privative de libertate.

 

Trebuie să reamintim faptul că acum 3 ani și jumătate a fost destructurată o întreagă rețea care scotea din centru fete pentru proxenitism. Gravele probleme de la acest centru ne fac să credem că existența sa ar trebui reevaluată.

 

Având în vedere că nu demult a mai fost un scandal monstru în județ cu centrul de copii de la Broșteni nu putem să nu ne întrebăm cu ce se ocupă Protecția Copilului în această zonă?

 


Categories: Stiri

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments