Radio Crisami

Subtitle

Trenul personal Suceava - Iasi a luat foc in apropiere de Targu Frumos

Posted by Administrator on May 3, 2016 at 4:10 PM

 

 

Locomotiva trenului personal Suceava – Iași a fost cuprinsa de flăcări duminică, de Paști, călătorii ajungând la Iași cu o întârziere de două ore și 15 minute. Ddin fericire, nimeni nu a fost rănit
 

Călătorii care au ales să se deplaseze de la Suceava spre Iași duminică, 1 mai, cu trenul personal de la ora 17.00, au trecut prin momente de panică. Locomotiva trenului a luat foc, iar un fum dens a umplut vagoanele, motiv pentru care trenul a fost oprit în Târgu Frumos, în jurul orei 19.00.

 

Două autospeciale au intervenit la fața locului pentru a stinge flăcările. Pasagerii s-au dat jos din vagoane, grija lor fiind când și cum vor ajunge în Iași. In gară au apărut tot felul de oportuniști care se ofereau contracost să-i ducă pe călători la Iași, însă la prețuri exagerate.

 

Flăcările s-au extins sub locomotivă și cum nu s-a reușit decuplarea acesteia de la cablurile de înaltă tensiune, misiunea pompierilor a fost una grea, deoarece nu puteau interveni cu apă. In jurul orei 19.40 aceștia au reușit să decupleze de la rețea și să intervină, însă după primele jeturi de apă locomotiva a început să ardă și mai tare. Abia în jurul orei 20.10 flăcările au fost stinse.

 

Pasagerii au fost preluați de o altă locomotivă, care a dus vagoanele la Iași cu o întârziere de două ore și 15 minute.

 

Din primele cercetări ale pompierilor se pare că focul a pornit de la murdăria acumulată la baza locomotivei, care s-ar fi aprins de la scânteile produse la frânare
Sursa: Obiectiv de Suceava


Categories: Stiri

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments