Radio Crisami

Subtitle

Agresiune cu doua victime în Radauti

Posted by Administrator on May 3, 2016 at 3:15 AM

Consumul exagerat de alcool a degenerat la Rădăuți într-o agresiune în urma căreia au fost spitalizate două victime. Astfel, în noaptea de duminică spre luni (1-2 mai 2016) la orele 00:39 Poliția din municipiul Rădăuți a fost sesizată asupra unui incident petrecut pe teritoriul localității.
În sesizarea făcută la sediul poliției s-a comunicat că la locul altercației există o victimă de sex bărbătesc, în vârstă de 50 de ani. Cu toate acestea, când echipajul de poliție a ajuns la fața locului s-a constat că serviciul de ambulanță preluase deja două victime, bărbatul de 50 de ani și încă un tânăr în vârstă de 18 ani.

 

În urma primelor cercetări, efectuate la locul incidentului, a rezultat că agresiunea s-a produs pe baza unui conflict spontan. Astfel, se pare că încă din seara zilei de 1 mai 2016 bărbatul de 50 de ani împreună cu fiul său s-au dus într-o vizită la un cunoscut al acestuia, în vârstă de 51 de ani. Acolo, alături de acesta și de fiul său de 18 ani au început să consume băuturi alcoolice.

 

Totul a decurs bine până în jurul orei 21:30, când între cei patru a izbucnit un conflict spontan. În primă fază bărbatul de 51 de ani și-a lovit fiul de 18 ani. Ulterior, situația a degenerat și l-a lovit și pe bărbatul de 50 de ani.

 

Echipajul de poliție i-a întocmit bărbatului de 51 de ani dosar penal, care urmează să fie trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.Categories: Stiri

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments