Radio Crisami

Subtitle

Accident rutier grav pe raza comunei Galanesti

Posted by Administrator on May 3, 2016 at 3:15 AM

Conform unui comunicat ISU, astăzi, 2 mai 2016, în jurul orei 16:00 a avut loc un accident rutier grav pe DN2H pe raza comunei Gălănești. Astfel, două autoturisme au intrat în coliziune frontală, în urma impactului rezultând patru victime, două dintre ele (șoferii) rămânând încarcerate.Echipajele de pompieri și de salvare au dat dovadă de o mobilizare exemplară pentru a doua zi de Paști. Astfel, la locul intervenției s-au deplasat militari atât de la Detașamentul de Pompieri Rădăuți, cât și de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus. De asemenea, alături de cele două autospeciale echipate corespunzător cu echipamente pentru descarcerare au sosit la fața locului patru ambulanțe, două de la serviciul SMURD și două de la SAJ Rădăuți.

 

La fața locului s-au oferit îngrijiri medicale răniților și echipele au intervenit prompt și au luat măsurile specifice de descarcerare a victimelor accidentelor auto. După ce au fost extrași din autovehicule cei doi bărbați, alături de o femei însărcinată (22 ani) și un copil de 1 an și jumătate au fost transportați la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți.

 

Este de notat faptul că în perioada în care s-a intervenit pentru descarcerarea victimelor accidentului traficul pe DN2H a fost blocat pe ambele sensuri de circulație. Procedura de extragere a victimelor dintre fiarele contorsionate a durat aproximativ o oră și jumătate.

 

Traficul se desfășoară la această oră în condiții normale.


Categories: Stiri

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments